Gavelo

Gavelo

Gavelo's historia började med kärlek och vänskap, och det fortsätter med kärlek och vänskap. Vi lägger bara till fler ingredienser.

Och bara de bra grejerna. Vad sägs om Målmedvetenhet - Vakenhet - Passion - Tilltro - Uppfyllnad av mål ... Och det kommer mer!

Gavelo-designteamet är inspirerat av West Coast-vibbarna, särskilt Los Angeles. Föreställ dig den brutala blandningen där L.A-värmen möter den svala skandinaviska brisen.

Det är då passionen verkligen börjar utvecklas och resultatet blir vacker och funktionell klädsel.

Gavelo's kunder är kärnan, det slående hjärtat i allt vi gör. Vi strävar efter att alltid hålla ett öppet sinne för att lyssna på era behov och önskemål

Våra återkopplingar är viktiga i vårt engagerade arbete för att skapa Gavelo-kläderna.

Se bra ut - gör bra saker

På Gavelo bryr vi oss inte bara om att du ser bra ut när du tränar - vi är också dedikerade till och passionerade för denna vackra planet.

Vi strävar alltid efter att hitta den mest miljövänliga lösningen när vi skapar / producerar / transporterar Gavelo's sortiment

Vårt mål är att lämna så få ekologiska fotspår som möjligt. Naturen finns också där vi hittar många av våra designidéer, och Gavelo kompressions leggings är gjorda av återvunna PET-flaskor.

Vi hoppas att du kommer att bära dina Gavelo kläder med stolthet, passion och lycka!