Rich Piana 5% Nutrition KILL IT RELOADED 513g

449:-

Lagersaldo:

Detta är en riktigt utmanare för det ultimata träningspasset. Kill It Reloaded 

Vår nya och förbättrade KILL IT är utformad för att ge dig mer pump, mer energi och laserskarp fokus. Belastad med 325 mg koffein, genom att använda 2,5 gram av branschens mest stabila glycerolpulver, GlycerolPump ™, tillsammans med 4 gram ren L-Citrulline, är Kill It Reloaded bunden att bli din nya gamla favorit före träning.

  • 4 gram rent L-Citrullin
  • 2,5 gram GlycerPump ™
  • 325 mg  koffein per portion
  • Kraftfull Nootropisk blandning för laserskarp fokus
  • 4 läckra smaker

MER KOFFEIN

Med 325 mg totalt koffein från vattenfritt koffein och InFinergy ™ Di-Koffein Malate, en buffrad form av koffein som är 75% koffein och 25% äppelsyra för snabb energi utan magobehag . Den här versionen av koffein utökar energieffekten, men minskar risken för "kraschen", så du kan köra hårt i gymmet så länge det tar och har fortfarande massor av energi i slutet.

Pumpen och tryck i musklerna?

Kill It Reloaded attackerar pumpen två sätt - genom att öka kväveoxiden och genom att trycka vatten i musklerna för pumps. Med 4 gram L-Citrulline - den mest effektiva kväveoxidförstärkaren, 150 mg eller L-Norvaline för en ännu större kväveoxidhöjning och 2,5 gram GlycerPump ™, den nya ledaren i glyceroltillskott för övermättad vatten- baserade pumpar, dramatiskt förbättrad hydrering, mer uthållighet och inga klumpar! Det finns även 2 gram Taurin, som fungerar synergistiskt med GlycerPump som verkligen är en sleeve buster.

Kreatin för mer kraft och uthållighet

Rich Piana har gjort det redan från början - så du kan förvänta dig en seriös kreatinblandning i Kill It Reloaded - vi pratar Creatine-vattenfri, Creatine MagnaPower och Creatine Pyruvate, allt i en 2,5 grams dos - och det finns en 2 gram dos av beta-alanin - så du får den ultimata kombinationen av uthållighet, styrka, kraft och ja, om du kan hantera det, ännu mer tryck i musklerna.

FOKUS!

Om allt detta inte räckte, finns det en kraftfull nootropisk blandning med Choline Bitartrate, L-Theanine och Huperzine A för att få dig i rätt inställning, redo att erövra gymmet med starkt mental fokus och motivation.

ÄR DU REDO? KILL IT RELOADED, VAD SOM ÄN KRÄVS!