Rich Piana 5% Nutrition REAL FOOD RICE

Produkten är slut i lager. Anmäl bevakning :)

REAL CARBS RICE

Om du har följt Rich Piana något alls, kanske du har märkt att han brinner för att idrottare ska konsumera fasta måltider och riktig mat som en del av deras dietplan. Inte bara en gång per dag men många gånger om dagen

Komplex kolhydratkälla bestående av äkta fullkornsris, havregryn, och torkad frukt.
Kan tas med protein som en del av en måltid eller som mellanmål efter träningen.
Kolhydraterna i Real Food har lågt GI, och höjer blodsockret så måttligt så att fettinlagringen minimeras.
Blandas snabbt och enkelt i shaker, flaska. Inga klumpar!
Otrolig god smak.

Att äta rätt och vid rätt tillfälle är inte alltid så enkelt. Arbete och studier kan komma emellan och då är det lätt hänt att man hoppar över någon av dagens måltider. Personerna bakom Five Percent Nutrition vet detta och vill inte se dig springa in på något snabbmatsställe när du är utsvulten och katabol. Real Food är produkten som hjälper dig att se till att du alltid får i din rätt näring!

Varubeteckning: Måltidsersättare i pulverform.

Doseringsanvisning: Blanda 1 -2 skopor enligt ditt kolhydratbehov i ett glas, shaker eller mixer med minst 8 dl vatten per skopa. Rör om, skaka eller blanda ordentligt. Real Food kan avnjutas under hela dagen baserat på dina kostvanor mål och behov.

Information: Detta är en måltidsersättare. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  • NäringsvärdeSe etikett!
  • IngredienserKakaopulver, Naturliga Smaker, Gum Blen (Cellulosa Gum, Xantangummi, Carrageenan), Sukralos.
  • DoseringBlanda 1 -2 skopor enligt ditt kolhydratbehov i minst 8 dl vatten per skopa. Blanda ordentligt. Real Food kan avnjutas under hela dagen baserat på dina kostvanor mål och behov.
  • Storlek2,2kg
  • SmakerCocoa Heaven