Rich Piana 5% Nutrition REAL FOOD 1,8KG

Produkten är slut i lager. Anmäl bevakning :)

En komplett måltidsersättare för alla!

För atleten som vill vara säker på att förse sin kropp med alla mineraler och näringsämnen som behövs för att bygga och uppråtthålla en hård och muskulös fysik eller för den som bara vill ha ett enkelt sätt att få i sig näring.

Denna Gainer är en komplex kolhydratkälla bestående av äkta sötpotatis, jams, havregryn, och torkad frukt. Den kan tas med protein som en del av en måltid eller som mellanmål efter träningen.

Kolhydraterna i Real Food har lågt GI, och höjer blodsockret så måttligt så att fettinlagringen minimeras. Dessutom perfekt för dom som har diabetes eller andra sockernivå sjukdomar.

Blandas snabbt och enkelt i en shaker eller flaska med otroligt god smak!Att äta rätt och vid rätt tillfälle är inte alltid så enkelt. Arbete och studier kan komma emellan och då är det lätt hänt att man hoppar över någon av dagens måltider. Rich Piana vet detta och vill inte se dig springa in på något snabbmatsställe när du är utsvulten och katabol. Real Food är produkten som hjälper dig att se till att du alltid får i din rätt näring!

Varubeteckning: Måltidsersättare i pulverform.

Doseringsanvisning: Blanda 1 -2 skopor enligt ditt kolhydratbehov i ett glas, shaker eller mixer med minst 8 dl vatten per skopa. Rör om, skaka eller blanda ordentligt. Real Food kan avnjutas under hela dagen baserat på dina kostvanor mål och behov.

Information: Detta är en måltidsersättare. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.